top of page

TEAMVIDEO'S

Maak unieke teamcontent met dronebeelden, on-boardcamera's en handheld camera's om een totaalconceptvideo van jouw team te bekomen.

Deze video kan je dan gebruiken om het bereik of de uitstraling van jouw team te maximaliseren!

Team Carbonbike Giordana:

"Ons wielerteam Carbonbike Giordana gebruikt de diensten van Cycling Hustler om meer bereik te genereren via ons Youtube-kanaal. In de toekomst zullen we nog vaker samenwerken om een samenvatting te maken van de wedstrijden waar we aan deelnemen."

EVENT VIDEO'S

Door onze diverse middelen (drone, on-board action camera's en handheld camera's) kunnen wij uw event op een unieke manier in beeld brengen.

Hierdoor kan u uw publiek een extra herinnering aanbieden over uw event.

PRODUCTVIDEO's

Op zoek naar creatieve video's voor jouw product?

Cycling Hustler helpt je graag op weg met kwalitatieve productvideo's.

CONTENT CREATION DAY

Heb je nog geen (kwalitatieve) video content voor jouw bedrijf? Wil je deze graag gebruiken voor web design, social media, promotie, advertenties?

Dan is hier je oplossing!

Cycling Hustler biedt jou de "Content Creation Day" aan. Dit is een dag waarop we beelden maken van jouw bedrijf, product, team, event,... Met deze beelden gaan we aan de slag om op maat gemaakte beelden voor jouw doeleinden te maken.


De adviesprijs is €750 excl. BTW en kan variëren per project. Voor een specifieke offerte kan je ons bereiken via cyclinghustler@gmail.com of de contactpaginga.

Voor een extra draaidag is de adviesprijs €250 excl. BTW.

WEDSTRIJD VIDEO'S

Als actieve wielrenner kunnen wij ook deelnemen aan uw wielerwedstrijd en hierover een on-board documentaire maken.

Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte op maat.